Vandretur i Lapland

Få helikopterperspektiv på ledelse i højfjeldet nord for Polarcirklen

Overblik

I dette forløb under åben himmel får du udsyn og indsigt i arbejdet med personlig afklaring af ambitioner og værdier. Vandreturen og det åbne terræn giver nye rammer for fokusering og refleksion. Du kommer videre med et tydeligere personligt fokus – og klarere prioriteringer, der styrker din personlige handlekraft og autencitet i lederjobbet.

Gennem test, feedback, coaching og udfordrende øvelser, samtaler – og ikke mindst sparring med andre ledere på turen, stiller vi skarpt på din udvikling og finder veje frem. Sideløbende udvikler du netværk.

Hver dag på turen gennemføres tre intensive sessioner af 2-3 timers varighed. Øvelserne og vandreturens aktiviteter kræver tydelige ledelsesindsatser, der danner afsæt for feedback og refleksioner. I sessionerne vil du blive udfordret og få direkte feedback på dit lederskab, dine personlige prioriteringer og din autencitet.

Dine medbragte ledelsesudfordringer, testresultater og personlige fokuspunkter vil blive spejlet og perspektiveret i dialog med andre ledere i den helt særlige ramme som fjeldet skaber. Når vi kommer hjem, støtter netværket den nødvendige implementering og opfølgning i hverdagen.

Om turen

Du kan vælge blot at deltage i vandreturen eller du kan deltage i et lidt længere personligt forløb med test, coaching mm.

Selve vandreturen begynder ved foden af Sveriges højeste bjerg Kebnekaise og slutter ved Lapporten i nationalparken Abisko – ca. 70 km. længere nordpå. Deltagerne skal være i almindelig god fysisk form, da vi skal gå 15-20 km. om dagen med rygsæk. Alle overnatninger foregår i telt, og vi laver maden sammen.

Vi stiller telte og stormkøkkener til rådighed. Deltagerne sørger selv for rygsæk, tøj, sovepose, liggeunderlag og andet personligt udstyr samt transport og evt. forsikring. Vi forbereder pakning og transport sammen.

Deltagere

Forløbet henvender sig til ledere med reference til eller tæt samarbejde med topledelsen. (Hvis I er en ledergruppe, der vil afsted sammen, kan forløbet skræddersyes til gruppens behov.)

Kursusleder

Kurset ledes af Bo Degn som har mange års erfaring med lederudvikling og vandreture i Lapland.

Datoer

I 2021 gennemføres det åbne forløb med en vandretur den 1. til 5. september (Ekskl. forudgående test, coaching og seminardage)

Pris

Prisen for deltagelse uden forudgående test, coaching mm. er kr. 19.900,- ekskl. moms. (Ekskl. forudgående test, coaching og seminardage)

Hertil kommer udgifter til transport til og fra fjeldet samt evt. personlig forsikring og afbestillingsforsikring, i alt ca. kr. 5.000,- Kurset gennemføres med min. 3 og max. 6 deltagere. Tilmelding efter først til mølle princippet.

Mere info og tilmelding

Mere information og tilmelding til Bo Degn, xbagnxg@qrta.qx, tlf. 2042 0020.