Cookie- og privatlivspolitik

 

Cookies

Når du besøger vores hjemmeside www.degn.dk indsamles der oplysninger om dig ved hjælp af cookies, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og få siden til at fungere. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af hjemmesiden. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger og udføre statistik. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: https://minecookies.org/cookiehandtering

 

Personoplysninger

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig.

Når du benytter vores hjemmeside indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold vha. cookies og hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev eller benytter dig af vores kontaktformular. Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser).

I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail og indholdet i de mails du sender os via hjemmesiden. Det vil typisk være i forbindelse med brug af kontaktformularen eller ved at tage kontakt til os via kontaktoplysningerne på hjemmesiden. 

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger af hjemmesiden og at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et svar med en mail eller evt. et nyhedsbrev hvis du har bedt om det. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold på hjemmesiden.

I forbindelse med konkrete konsulentopgaver og -projekter som der er indgået aftale om at levere, indsamles og opbevares kun de personoplysninger, som er nødvendige for at udføre opgaven. Disse oplysninger indsamles og behandles i forlængelse af lovens rammer og slettes ved opgavens afslutning eller på et andet aftalt tidspunkt. Disse oplysninger videregives under ingen omstændigheder til tredjepart.

Sikkerhed

Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven. Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyld, de ikke længere er relevante eller når loven kræver det.

Vi har via vores it-leverandører truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Vores it-leverandører omfatter Wannafind.dk som hoster denne hjemmeside, Scannet.dk som hoster vores kontorsoftware og Microsoft som leverer kontorsoftware i form af Microsoft 365 og cloudløsning til opbevaring af data.  

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares maksimalt i det tidsrum, det er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Vi benytter udbyderen wannafind.dk til hosting af hjemmesiden, herunder opbevaring og behandling af data der indsamles på den. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål. Vi bruger Google Analytics til analyse af trafik og aktivitet på hjemmesiden. Hvis du ønsker at fravælge dette, kan du læse mere om, hvordan du gør det hos Google Analytics.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig i et almindeligt format (dataportabilitet). Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig.

Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: xbagnxg@qrta.qx eller telefon 2042 0020.

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til e-mailadresse nedenfor eller via telefonisk kontakt.

Udgiver

Hjemmesiden www.degn.dk ejes og publiceres af:

Degn Ledelses- og organisationsudvikling ApS
Skrænten 3
DK 3400 Hillerød
Telefon: 2042 0020
Email: xbagnxg@qrta.qx
CVR: 2930 5749